Cosmetică

Anthelia IPL Epilare

Prin procesul de lumină pulsată generată de aparatul Anthelia, îți putem oferi o epilare permanentă, chiar și pentru părul blond și de culoare albă. Principiul luminii pulsate este emiterea unei raze de lumină roșie ce penetrează în piele. Este apoi abosorbită de către melanina firelor de păr și transformată în căldură. Temperatura pe care rădăcina părului o atinge permite eliminarea definitivă a firelor de păr, și asta fără vreun risc pentru piele.

Un expert în frumusețe de la Visage va realiza un consult pentru a stabili, în funcție de necesitățile tale, pașii ce trebuie urmați. Un tratament eficient este compus din mai multe ședințe de fotoepilare. Deoarece unele fire de păr se află într-un stadiu incipient de creștere, acestea nu vor fi îndepărtate în primele ședințe. De aceea este nevoie de 4-8 tratamente pentru rezultate durabile.

Procedeul de epilare oferit de Anthelia este exclusiv, el fiind patentat pentru eliminarea părului blond și de culoare albă, tipuri de păr care în mod normal prezintă dificultăți.

RECOMANDĂRI

BDR

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efect anti-aging.

BDR Dermabraziune

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efecte anti-aging și antipigmentare.

Epilare facială & Corporală

Epilarea cu ceară de unică folosință de la Depilève este o metodă eficientă de îndepărtare a părului nedorit de pe corp.