Cosmetică

Babor HSR Lifting

Cercetările din laboratoarele Babor au venit întotdeauna cu soluții inovatoare în tratamentele de înfrumusețare. Așa încât, cele mai recente descoperiri în materie de anti-aging, au relevat principalele cauze ale formării ridurilor: pierderea substanței și a elasticității, încetinirea activității metabolice a țesutului și îngroșarea epidermei. Și fiindcă acești factori sunt strânși legați între ei, combaterea ridurilor este eficientă dacă toți sunt influențați simultan.

Astfel, Babor a creat tratamentul de lux High Skin Refiner, o inovație în domeniul liftingului cosmetic. Ingredientele active, dozate precis în HSR Lifting Integral Complex, vor contribui în mod semnificativ la combaterea cauzelor apariției ridurilor.

Multitendyn stimulează formarea fibrelor de colagen și elastină, întărind astfel țesutul de susținere.

Liftolution creează o structură precum o rețea pe piele, conferindu-i fermitate și creând un efect instant de micro-lifting. Glyco-stop are rolul de a reduce ridurile din interior prin prevenirea glicării fibrelor de colagen.

La finalul acestui tratament de lifting, tenul tău va fi mai ferm, tonifiat, iar fața ta va căpăta un contur întinerit.

RECOMANDĂRI

Babor Sea Creation

Oferă pielii tale prețuirea pe care o merită și lasă-te purtată într-o călătorie de lux către adâncul oceanelor.

Babor Reversive

Acest tratament de lux inovativ extinde durata de viața a celulelor pielii, reactivează mecanismul anti-aging al pielii, netezint ridurile și liniile fine, pentru un ten radiant.

Babor Post Surgical Therapy

Prin această terapie de la Doctor Babor timpul de vindecare de după chirurgie este scăzut.