Cosmetică

Babor ReVersive

Babor ReVersive este tratamentul cu care dai timpul înapoi. Folosind cea mai nouă tehnologie în cercetarea anti-aging, dermatologie și genetică, laboratoarele Babor au dezvoltat gama anti-aging ReVersive ce utilizează complexul Re-Youth. Acest tratament de lux inovativ extinde durata de viața a celulelor pielii, reactivează mecanismul anti-aging al pielii, netezind ridurile și liniile fine, pentru un ten radiant.

La Visage, Babor ReVersive presupune 90 de minute de răsfăț total în care experții noștri în frumusețe îți vor aplica cu ajutorul unui masaj relaxant formulele inovatoare și măștile faciale ce-ți vor lăsa tenul ferm și fin la atingere. Tehnicile masajului vor intensifica efectul de lifting.

Pentru rezultate prelungite, recomandăm folosirea produselor din gama Babor ReVersive, recomandate de esteticiana ta, între ședințe.

RECOMANDĂRI

Babor Sea Creation

Oferă pielii tale prețuirea pe care o merită și lasă-te purtată într-o călătorie de lux către adâncul oceanelor. Aici au descoperit cercetătorii de la Babor secretul terapiilor inteligente de înfrumusețare.

Babor Post Surgical Therapy

Prin această terapie de la Doctor Babor timpul de vindecare de după chirurgie este scăzut.

Babor HSR Lifting

La finalul acestui tratament de lifting, tenul tău va fi mai ferm, tonifiat, iar fața ta va căpăta un contur întinerit.