Coafor

Extensii păr

Extensiile de păr reprezintă ingredientul ce aduce un plus de volum, culoare și lungime părului, astfel încât vei cuceri scena sau camera. Fie că e vorba de o prezentare de modă, un eveniment, sau doar vrei să adaugi un strop de wow coafurii tale, expertul tău în hair-styling Visage va recomanda tipul de extensie de păr potrivită ocaziei și dorinței tale.

Folosim extensii Balmain, din păr 100% natural, ce se vor integra în coafură. Aplicarea lor este realizată cu multă atenție la detaliu, pentru a obține un stil elegant și uniform.

RECOMANDĂRI

Vopsit

Fie că alegi o schimbare de look printr-o nouă culoare a părului, fie că vrei să reîmprospătezi nuanța ta actuală, stiliștii Visage vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

Coafură & Tuns

Visage oferă mai mult decât simpla experiență a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.

Decolorare

Experții Visage în hairstyling îți pot oferi un tratament de decolorare, realizat în condiții de siguranță pentru părul tău.