Cosmetică

Guinot Age Summum

Tratamentul Age Summum de la Guinot are ca țintă reducerea ridurilor și a liniilor fine, lăsându-ți fața fermă și radiantă. Cu ajutorul ingredienților activi anti-aging, tenul tău se va simți mult mai proaspăt, mai fin și vizibil mai sănătos.

Acest tratament facial de îngrijire a pielii îți va da senzația că îți șterge cu buretele semnele lăsate de vârstă, purtându-te printr-un ritual de înfrumusețare relaxant și plin de extaz, executat în 4 etape.

Prima este cea în care este aplicată crema pentru exfoliere Dermabrasion. Aceasta are rolul de a reîntineri pielea prin curățarea porilor și eliminarea celulelor moarte, stimulând totodată regenerarea de celule tinere, sănătoase. Acizii grași esențiali îți vor hrăni și catifela pielea după exfoliere.

Apoi îți este aplicat serul anti-aging format din vitamina C pură și Cellular Life Complex, formula Guinot cu 56 de ingredienți biologici activi, vitali existenței celulare. Vei simți furnicături delicate în momentul când formula ți se aplică, semn că aceasta acționează rapid și eficient.

Lasă-te apoi în voia relaxării oferite de masajul facial Age Summum, ce folosește o tehnică specifică pentru ca ingredientele active ale acidului hialuronic și ale formulei Cellular Life Complex să pătrundă adânc în piele. Ridurile sunt netezite, pielea pare mai fermă, iar trăsăturile feței întinerite.

La final îți este aplicată masca anti-aging Age Summum, îmbogățită în pro-colagen. Pielea ta va fi simțitor mai hidratată și își va recăpăta strălucirea și prospețimea.

În mai puțin de o oră, pielea își recapătă fermitatea și elasticitatea. Ridurile și liniile fine sunt netezite, iar chipul apare întinerit.

Noi, la Visage, recomandăm tratamentul Guinot Age Summum femeilor ce își doresc un ten întinerit. O singură ședință va remedia semnele de îmbătrânire, iar o ședință la trei săptămâni va produce rezultate de lungă durată.

RECOMANDĂRI

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.

Guinot Hydradermie Lift Express

Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.