Îngrijire corporală

Guinot Aromatic Corps Minceur

Îmbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale, folosite în acest tratament de la Guinot.

Uleiul detoxifiant anticelulitic stimulează arderea grăsimilor datorită formulei sale unice alcătuită din uleiuri esențiale de chiparos și extract de ceai verde. Acesta are și efect de drenaj ce te face să te simți mai ușoară.

Argila folosită în acest tratament este bogată în minerale. Îți va stimula și tonifia pielea și te vei simți energizată.

Produsele folosite în acest tratament de slăbire, sub acțiunea tehnicilor de masaj ale esteticienei tale, vor da rezultate eficiente și îți vor oferi momente de relaxare.

Procesul de exfoliere, realizat cu gel cu extract de papaia și lămâie, curăță pielea în profunzime și îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii. În același timp, ingredientele active ale tratamentului pătrund adânc, sporindu-le eficacitatea.

Masajul anticelulitic, ce urmează exfolierii, este potrvit pentru toate zonele corpului. Uleiul detoxifiant anticelulitic pe care esteticiana îl folosește în acest masaj, acționează eficient, îndepărtând depozitele de grăsime și reducând celulita, oriunde s-ar afla.

Ultima etapă implică împachetarea cu Saunamask, o mască detoxifiantă cu efecte împotriva retenției de apă din organism. Efectul de saună, pe care aceasta îl realizează, stimulează drenajul și eliminarea excesului de apă din țesuturi, netezind granulația pielii și reducând vizibil aspectul de coajă de portocală al pielii.

Datorită masajului manual și aromelor uleiurilor esențiale, te vei simți mult mai relaxată după acest tratament. Coapsele și talia sunt măsurate pentru a te convinge de rezultate chiar de la prima ședință.

Pentru rezultate de durată, experții Visage îți recomandă o cură de trei ședințe pe săptămână. Iar pentru a îmbunătăți efectele tratamentului Aromatic Crops Minceur, e bine să urmezi o dietă sănătoasă și să faci exerciții fizice regulat.

RECOMANDĂRI

Guinot Aromatic Corps Solaire

Dacă iubești să ai o piele aurie tot timpul anului, Guinot îți oferă tratamentul autobronzant Aromatic Solaire, prin care poți obține un bronz natural și o piele fină rapid și eficient.

Guinot Aromatic Corps Douceur

Tratamentul combină gomajul pe bază de trestie de zahăr și extract de kiwi cu masajul anti-stres cu uleiuri revigorante.

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.