Cosmetică

Guinot Eye Logic

Guinot Eye Logic este un tratament de conturare, dedicat zonelor sensibile din jurul ochilor. După acest ritual de răsfăț în trei pași, conturul ochilor va fi vizibil întinerit și energizat. Tratamentul ajută la eliminarea ridurilor, la atenuarea pungilor și cearcănelor și la reducerea senzației de pleoape grele.

În prima etapă esteticiana ta îți aplică gelul serum ionizabil pentru ochi. Acesta pătrunde adânc în piele și ajută la drenarea pungilor din jurul conturului ochilor, decongestionează cearcănele și netezește ridurile și liniile fine din jurul ochilor.

Apoi conturul ochilor este masat cu o cremă specială. Acest masaj stimulează drenajul țesutului și activează microcirculația pentru pungi și cearcăne. Pielea este tonifiată, conturul ochilor e mai ferm.

În final, îți este aplicată masca pentru conturul ochilor. Această mască cu formă ce se adaptează perfect formelor tale și bogată în pro-colagen reduce senzația de oboseală din jurul ochilor și întinerește pielea printr-un efect de lifting instant.

Experții Visage recomandă acest tratament femeilor ce-și doresc un contur al ochilor întinerit și să reducă semnele de oboseală ce apar în această zonă. În funcție de tenul tău și de obiectivele tale, esteticiana îți va recomanda, pentru rezultate prelungite, folosirea produselor din gama Age Logic Yeux în afara tratamentului.

RECOMANDĂRI

Guinot Hydradermie Lift Yeux

Tratamentul stimulează în special mușchii din jurul ochilor, pentru a-i tonifia și a le conferi fermitate.

Guinot Age Summum

Tratamentul Age Summum de la Guinot are ca țintă reducerea ridurilor și a liniilor fine, lăsându-ți fața fermă și radiantă.

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.