Cosmetică

Guinot Hydradermie Longue Vie Soleil

Guinot are grijă ca pielea ta să fie protejată împotriva razelor solare, creând un tratament de protecție ce păstrează aspectul tânăr al pielii expuse la soare. A fost conceput pentru a pregăti în mod eficient pielea înainte de expunere, dar și pentru repararea sa în cazul în care soarele ți-a lăsat urme nedorite.

Este una din cele 8 opțiuni ale dispozitivului cosmetic Guinot Hydradermie Dublă Ionizare.

Eficiența tratamentului se regăsește în fiecare etapă a celor 60 de minute de relaxare pentru tine și protecție pentru pielea ta.

Pentru început, o curățare în profunzime va permite pielii să respire și să fie mai receptivă la produsele pe care le alegem atent, în funcție de tipul pielii și de obiectivele tale.

Apoi, procesul de ionizare dinamică transmite energie către celulele pielii, asigurând o distribuire eficientă a ingredienților activi din serul folosit.

Acțiunea electrozilor stimulează activitatea celulară cu energie termică, stimulând oxigenarea și microcirculația pielii.

Masajul relaxant ce încheie acest ritual are rolul de a tonifia pielea și de a produce un efect de lifting. Chipul arată întinerit.

Rezultatele acestui tratament au fost demonstrate științific. Înainte și în timpul expunerii solare pielea se bronzează mai ușor și mai intens. Mecanismele naturale de apărare sunt întărite. În urma expunerii la soare, efectele razelor sunt neutralizate, iar bronzul te va ține mai mult timp.

Pentru a stimula bronzarea și, în același timp, a păstra aspectul tânăr al pielii, noi îți recomandăm un tratament Hydradermie Longue Vie Soleil înainte de a pleca în vacanța în care plănuiești să stai la soare și unul la întoarcere. De asemnea, îți vom recomanda produse Guinot, pe care să le folosești în timpul expunerii solare.

RECOMANDĂRI

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.

Guinot Hydradermie Lift Express

Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.