Îngrijire corporală

Guinot Technispa Fermitate

Cu ajutorul aparatului Technispa, dezvoltat de Guinot, expertul în frumusețe de la Visage îți poate oferi un tratament relaxant și confortabil pentru fermitate. Tratamentul Technispa Thermo-Relaxing Firming acționează fără durere pentru a-ți oferi o piele mai fermă și pentru a-ți remodela silueta.

Mulțumită serului activ pentru termo relaxare și fermitate, pielea își recapătă elasticitatea. Ingredientele active stimulează producția de colagen și luptă împotriva pielii lăsate.

Tratamentul îmbină trei tehnologii pentru rezultate excepționale:
Dubla Dermo-Sculptare contribuie la fermitatea și tonifierea țesutului prin mișcarea capului de masaj ce formează două pliuri cutanate.

Dubla ionizare este o tehnică de ionizare ce sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din Active Gel Serum.

Efectul termic de fermitate. Difuzia căldurii în tot corpul va deschide porii pentru a favoriza pătrunderea ingredientelor active de fermitate, dar îți va oferi și un moment de relaxare și de bunăstare.

În funcție de obiectivele tale și necesitățile corpului tău, vom stabili numărul de tratamente necesare pentru cura ta. La final, vei observa o îmbunătățire a fermității coapselor tale.

RECOMANDĂRI

Guinot Technispa Slăbire și Anticelulită

Guinot a elaborat Technispa, un tratament revoluționar cu ajutorul căruia poți slăbi rapid, eficient și te bucuri de rezultate durabile.

Guinot Aromatic Corps Minceur

Îmbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale.

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.