Coafor

Îndreptare Permanentă

Dacă părul tău are tendința să se încrețească și să își piardă strălucirea, experții în hair-styling de la Visage îți pot recomanda tratamentul brazilian cu keratină, dezvoltat de iHair. Rezultatele vor fi vizibile imediat după tratament: părul tău va fi mai moale, mai neted, mai strălucitor.

Părul este compus în proporție de aproximativ 80% din keratină. Astfel, un tratament cu această proteină importantă pentru structura părului, reface firele deteriorate și le îmbracă într-o peliculă protectoare. Folosind placa ceramică, această procedură face keratina să pătrundă adânc în cuticulele părului, realizându-se asfel o hidratare ce netezește și consolidează firul de păr din interior spre exterior.

Părul tău va fi mai moale, mai elastic și mai rezistent la umiditate. Va străluci de sănătate! Tratamentul are un efect de îndreptare, iar cu o spălare pe săptămână, folosind produsele din gama iHair, părul se menține neted până la 5 luni.

RECOMANDĂRI

Moroccanoil

Pentru repararea și îngrijirea părului deteriorat, experții Visage îți recomandă tratamentele capilare, personalizate în funcție de cerințele părului tău, pentru a-i reda sănătatea și strălucirea.

Vopsit

Fie că alegi o schimbare de look printr-o nouă culoare a părului, fie că vrei să reîmprospătezi nuanța ta actuală, stiliștii Visage vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

Coafură & Tuns

Visage oferă mai mult decât simpla experiența a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.