Coafor

Joico K-Pak

K-Pak este, probabil, acel tratament care îți va fi recomandat instant. Motivele: revitalizează, hrănește, repară. Pentru a cincisprezecea oară la rând, în urma voturilor a peste 80,000 de hair-styliști din întreaga lume, K-Pak by Joico a fost declarat drept cel mai eficient tratament pentru păr.

Vizând repararea internă, tratamentul este structurat în patru pași. Primul dintre aceștia este Clarifying Shampoo. Aplicarea acestuia realizează o curățare profundă, având efect de scrub. Cel de-al doilea pas, Cuticle Sealer, închide cuticula deschisă de procesul alcalin și restabilește PH-ul natural.

Pasul trei, Deep Penetrating Reconstructor, reconstruiește firul de păr, pregătit prin intermediul pașilor anteriori. Prin concentrația sa maximă de Complex de Quadramine, structura firului de păr este refăcută prin intermediul sarcinilor pozitive/negative, din interior spre exterior.

Cel de-al patrulea pas al tratamentului îl reprezintă aplicarea Intense Hydrator. Efectele vizează închiderea cuticulei, hidratarea părului, precum și redarea elasticității. Pentru ca tratamentul să fie unul de succes, dar și pentru sănătatea pe termen lung a părului tău, vom folosi exclusiv produse din gama K-Pak.

RECOMANDĂRI

Joico K-PAK Color Therapy

K-PAK Color Therapy îndepărtează aspectul unui păr deteriorat și lipsit de culoare.

Joico Daily Care

Formula Daily Care redă părului normal-uscat și părului normal-uleios sănătatea inițială și echilibrul dintre caracteristici.

Joico Smooth Cure

Smooth Cure este o gamă concepută fără procese chimice. Formula fără sulfați îi conferă părului un caracter mătăsos, ușor de aranjat, până la 72 de ore.