Terapii și frumuseți

Întotdeauna angrenate în povestea detaliilor perfecte, de la job-ul care ne aduce satisfacții, până la panoul de medalii obținute de copilul minunat, suntem croite să ne dorim tabloul în care să ne oglindim frumos.

 

Stilul de viață urban ne obligă de cele mai multe ori să accelerăm acțiunile și interacțiunile cu mediul înconjurător, în ansamblul lui. Faptul că frumusețea este un ansamblu complet, nu mai reprezintă niciun secret. Trupul este un lăcaș în care locuim și pe care încercăm să îl îngrijim atent.

Terapiile ne sunt mai la îndemână ca niciodată, mai performante ca nicicând și mult mai prietenoase.

 

Visage este primul salon din Pitești care a introdus în meniul său TechiSpa Guinot,  tratamentul care a cucerit milioane de femei de pe întreg mapamondul. Celulita rezistentă are de acum un adversar redutabil care acționează țintit, cu rezultate excepționale.

Destinația tratamentului TechniSPA este una cât se poate de clară – reconturarea siluetei și reducerea țesutului adipos, terapia fiind extrem de versatilă.

 

Nu mai puțin de trei programe sunt încorporate în memoria TechniSPA, fiecare dintre acestea aducându-și contribuția la o remodelare eficientă, cu efecte vizibile, a zonelor cu probleme: Double Slimming Treatment – programul express anti-celulită, Firming Slimming Treatment – programul care are în vedere redarea fermității pielii și a tonusului și Soothing Leg Treatment – programul de drenaj limfatic cu acțiune concentrată asupra picioarelor.

Tehnologia unică pusă la punct de cercetătorii Guinot are în vedere alăturarea mișcărilor manuale de masaj, drenaj limfatic și stimulare musculară, acțiunea eficientă a unor geluri patentate și ionizării prin intermediul căreia ingredienții activi penetrează epiderma mult mai ușor și mai rapid, ajungând în straturile cele mai profunde și atingându-și astfel țintele.  Un mix ideal pentru fermitate!

TechiSpa este cel mai modern reper pentru tratamente anticelulitice, de slăbire, vergeturi și drenaj limfatic. Practic, procedurile sunt croite astfel încât să ne aducă bucurie si forme desăvârșite.

 

Te invităm în ecosistemul Visage, împreună  vom descoperi rezultatele create cu ajutorul tehnologiei revoluționare.

Întreabă-ne, suntem aici!

Comments are closed.