Îngrijire corporală

Ultratone Futura Pro – pentru corp

Cu aparatul Futura Pro dezvoltat de Ultratone, putem să îți oferim la Visage diverse tratamente pentru îngrijire corporală. Aparatul folosește tehnologii inovatoare pentru o acțiune eficientă și rezultate imediate. În funcție de obiectivele tale, vom selecta programe ce acționează pe diferite zone ale corpului.

Tratamentul cu ultrasunete are rolul de a descompune țesutul adipos și de a reduce aspectul de coajă de portocală produs de celulită. Printr-o frecvență precisă de ultrasunete, exteriorul celulelor adipoase vibrează și își slăbește legăturile. Acest lucru face mai ușoară descompunerea țesutului.

Tratamentul de drenaj limfatic este realizat prin procedeul de biostimulare, iar țesutul adipos descompus împreună cu toxinele sunt evacuate. Acest procedeu este realizat în combinație cu unul de tonifiere intensă a fibrelor musculare, pentru a favoriza reducerea circumferinței. Circulația este îmbunătățită, celulele sunt oxigenate, toxinele sunt eliminate, iar țesuturile sunt stimulate să prevină acumularea de grăsimi toxice.

Prin intermediul Biostimulării, biofrecvențele au o acțiune concentrată pe zone specifice ale corpului pentru o remodelare eficientă. Programele personalizate vizează reducerea circumferinței, slăbire intensă sau tonifierea musculară.

Cu ajutorul Ultratone Futura Pro, țesutul adipos este eliminat treptat și vei observa o creștere a tonusului muscular. Vei scăpa de kilogramele în plus, organismul este detoxifiat, iar țesuturile pielii sunt regenarate prin drenaj limfatic și masaj relaxant. Te vei simți revigorată, ca după o ședință de fitness.

RECOMANDĂRI

BDR dermabraziune

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efecte anti-aging și antipigmentare.

Anthelia – IPL

Scapă de semnele de îmbătrânire și imperfecțiunile pielii cu acest tratament bazat pe tehnologie de ultimă oră.

Academie Absolute

Prin masajul feței, scalpului și spatelui, te vei detensiona, iar trăsăturile faciale devin vizibil mai relaxate.