Cosmetică

Ultratone Futura Pro – pentru față

Cu aparatul Futura Pro dezvoltat de Ultratone, putem să îți oferim la Visage diverse tratamente pentru îngrijire facială. Aparatul folosește tehnologii inovatoare, pentru o acțiune eficientă și rezultate imediate. În funcție de obiectivele tale, vom selecta programe ce acționează pe diferite zone ale chipului.

Tratamentul pentru lifting facial, tonifiere și reducere a liniilor fine folosește diferite procedee pentru rezultate uimitoare: reîntinerire prin Microcurent; Electroporare, pentru penetrarea ingredientelor active din geluri și creme; revitalizarea pielii prin ultrasunete.

În urma unui consult realizat înainte de începerea tratamentului, îți vom sugera cea mai potrivită cale pentru ca tu să obții rezultatele dorite. În funcție de ceea ce tenul tău necesită, vom recomanda diferite proceduri.

Pentru reducerea ridurilor vom folosi ultrasunetele care, împreună cu o electroporare în adâncime, vor contribui la repararea dermei și la netezirea feței.

Programele de biostimulare pentru facelift non-chirurgical sunt personalizate pentru fiecare tip de ten. Astfel, într-un timp foarte scurt, pielea este tonifiată, netezită și detoxifiată.

Pentru reducerea liniilor fine și o hidratare profundă este folosit programul de Microcurent, care are ca rezultat o reîntinerire și o netezire a chipului.

Tratamentul cu Ultratone Futura Pro îți va purifica tenul și îți va stimula circulația și hidratarea naturală a pielii. Liniile fine și ridurile vor fi reduse, iar tenul își va recăpăta elasticitatea și strălucirea.

RECOMANDĂRI

BDR dermabraziune

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efecte anti-aging și antipigmentare.

Anthelia – IPL

Scapă de semnele de îmbătrânire și imperfecțiunile pielii cu acest tratament bazat pe tehnologie de ultimă oră.

Academie Absolute

Prin masajul feței, scalpului și spatelui, te vei detensiona, iar trăsăturile faciale devin vizibil mai relaxate.