Cosmetică

Anthelia IPL

Cu ajutorul aparatului Anthelia, experții în frumusețe Visage îți pot oferi o gamă diversificată de tratamente de înfrumusețare și îngrijire, tratamente bazate pe lumină intens pulsată: o lumină fără raze ultraviolete ce favorizează regenerarea colagenică. Este un tratament nedureros și lipsit de riscuri.

Tratament de foto-întinerire

Scapă de semnele de îmbătrânire și imperfecțiunile pielii cu acest tratament bazat pe tehnologie de ultimă oră. Folosind lumină intens pulsată, tratamentul stimulează formarea de colagen și elastină, reduce ridurile și liniile fine, reduce roșeața cauzată de capilare și redă elasticitatea pielii.

Efectul foto-termal ajută celulele să se regenereze, iar tenul va căpăta un aspect mai tânăr și o culoare omogenă.

Pentru a obține o piele vizibil mai tânără, recomandăm o cură de 4 – 6 tratamente, o dată la 3 săptămâni.

Tratament de foto depigmentare

Tratamentul cu lumină intens pulsată Anthelia IPL ne permite să eliminăm petele maronii și cele produse de soare, reducând astfel efectele îmbătrânirii. Căldura artificială generată de lumina intens pulsată elimină excesul de melanină prezent în epidermă, facilitând reducerea petelor întunecate cauzate de soare și a altor pete nedorite.

Rezultatele sunt vizibile chiar după o singură ședință: culoarea pielii este uniformizată. Pentru rezultate mai bune, noi îți vom recomanda să repeți tratamentul, în funcție de necesitățile și tipul pielii tale.

Tratament antiacneic

Scapă de acnee prin intermediul acestui tratament inovator. Prin intermediul aparatului Anthelia IPL, porii pielii sunt încălziți cu ajutorul luminii pulsate. După ce lumina este absorbită de către hemoglobină, este redusă secreția glandelor sebacee, care reprezintă cauza acneei.

Tratamentul este eficient împotriva acneei inflamatorii și a celei cauzate de bacterii. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

RECOMANDĂRI

BDR

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efect anti-aging.

BDR dermabraziune

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efecte anti-aging și antipigmentare.

Academie Absolute

Prin masajul feței, scalpului și spatelui, te vei detensiona, iar trăsăturile faciale devin vizibil mai relaxate.