Visage Bride e mai mult decât un simplu pachet de servicii. Reprezintă dorința noastră de a deveni un sprijin de încredere în cadrul celui mai important eveniment din viața unei femei. Credem că fiecare femeie are ceva aparte, că fiecare trăsătură merită pusă în valoare, evidențiată.

Astfel, specialiștii noștri vor contura tabloul unui look impecabil: cosmetică, machiaj și coafură. În fiecare dintre acestea vei regăsi tendințe actuale, dar și o notă din personalitatea și atitudinea ta, căci, în final, este despre tine.

Ne dorim să pășești în această nouă călătorie cu încredere, strălucind. Tu trebuie doar să zâmbești, iar de restul ne ocupăm noi.

Ai visat cu ochii deschiși la ziua cea mare. Ți-ai amintit de poveștile copilăriei, cu prinți și prințese. Romantic fairytale îți conferă un look desprins din povestea ta. Make up-ul, hairstyle-ul și estetica facială vor sta la baza acelui romance touch. Elegantă, dar în același timp cu o notă de romantism, vei atrage privirile tuturor.

Dacă ți-ai imaginat această zi asemenea uneia din Hollywood-ul anilor ’30, atunci lasă-ne să te transformăm într-o Retro Diva. Pornim într-o călătorie a machiajului inspirat de Greta Garbo, a hairstyle-ului à la Katharine Hepburn. Stilul unic al perioadei retro și consilierea specialiștilor Visage vor contura un tablou unic.

Ne place să reînsuflețim tendințe ale anilor ’50-‘60, să le adaptăm secolului XXI, pentru ca mai apoi să le aducem în prim-plan. Noi le-am denumit Glam Shades. Fie că vorbim despre bucle aurii sau un coc înalt, acest look te va cuceri prin caracterul său actual, care se îmbină cu nuanțe elegante de glamour.