Manichiură & Pedichiură

Manichiură-pedichiură SPA

Unghiile unei femei, trebuie să denote îngrijire, delicatețe. Cel puțin așa vedem lucrurile la Visage.

De aceea, îți oferim manichiura SPA – mai mult decât manichiură clasică. Este unul dintre acele tratamente speciale care au grijă atât de unghiile, cât și de mâinile tale. Are la bază patru produse: crema peeling, pudra de curățare, serul de depigmentare pentru îndepărtarea petelor de vârstă și crema hidratantă. Îți garantăm o hidratare intensă și de lungă durată, dar și un plus de relaxare.

Veștile bune continuă. Specialiștii noștri vor avea grijă și de picioarele tale, printr-un tratament special de pedichiură SPA, bazat pe utilizarea succesivă a șase produse. Acesta curăță, reînnoiește și recondiționează picioarele, iar efectele sale nu se opresc aici. Vei simți o stare reconfortantă la nivelul întregului corp.

RECOMANDĂRI

Manichiură-pedichiură clasică

Vestimentația, atitudinea și stilul unei femei nu sunt definite fără o îngrijire aparte a unghiilor. De aceea, Visage conturează pentru tine un tablou al feminității, plin de culoare și creativitate.

Protecție sau extensie cu gel

La Visage îți oferim soluția potrivită tipului tău de unghii. Pentru a contura un look cu aspect natural, poți alege extensiile cu gel.

Nail art

Creativitate și imaginație? Le vei regăsi în accesorizarea unghiilor, serviciu pe care specialiștii noștri îl transformă, cu adevărat, în artă.