Extensii gene

Smocuri

Dacă aspectul natural e ceea ce contează în alegerea genelor tale, atunci extensiile de gene Xtreme Lashes de tip smoc reprezintă varianta potrivită. Cu un look fresh, vei remarca diferența, iar în același timp te vei adapta cu ușurință agendei tale zilnice.

Aplicate profesional de către stilistul nostru, extensiile de gene de tip mănunchi asigură un look potrivit trăsăturilor personale; și pentru ca riscul reacțiilor alergice să fie unul scăzut, folosim adezivul special FlexFusion.

Genele Xtreme Lashes de tip smoc sunt rezistente la apă, iar procedurile de întreținere depind de durata de viață a genelor naturale. Astfel, realizarea unor retușuri este indicată la intervale de aproximativ 3 săptămâni.

RECOMANDĂRI

Extensii gene fir cu fir

Oferă un aspect natural și elegant genelor, iar privirea va căpăta un aspect mai luminos și mai odihnit.

Vopsit

Fie că alegi o schimbare de look printr-o nouă culoare a părului, fie că vrei să reîmprospătezi nuanța ta actuală, stiliștii Visage vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

Coafură & Tuns

Visage oferă mai mult decât simpla experiența a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.