Coafor

Vopsit

Fie că alegi o schimbare de look printr-o nouă culoare a părului, fie că vrei să reîmprospătezi nuanța ta actuală, stiliștii Visage vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

Folosind gama Koleston Perfect, dezvoltată de Wella, vom putea să îi oferim părului tău culori intense, vibrante și uniforme, de la rădăcini până la vârfuri. Cu peste 100 de nuanțe grupate în 6 familii de culori, stiliștii Visage vor picata părul în culori ce pleacă de la natural și elegant, mergând până la vibrant și expresiv.

Familia de nuanțe Pure Naturals cuprinde culori naturale, de la blond radiant, la tonuri pline, închise. Rich Naturals va colora părul în accente rafinate, elegante. Gama Deep Browns oferă o paletă largă de culori închise, iar Vibrant Reds îți va face părul să radieze în nuanțe expresive de roșu, nuanțe ce trec de la cupru lucios, la violet vibrant. Formula Special Blonde are o deschidere cu până la 5 trepte, așa încât poți obține nuanța perfectă de blond.

Pentru o culoare a părului, care strălucește la propriu, stiliștii Visage îți recomandă Illumia Color. Această inovație de la Wella va oferi expresivitate părului tău, care va deveni mai luminos. Prin tehnologia Microlight, care protejează cuticula, lumina trece prin firul de păr și reflectă din interiorul acestuia toate culorile spectrului.

Cu gama de vopsea demipermanentă Color Touch de la Wella, îi oferim părului tău posibilitatea de a străluci într-una din cele peste 80 de nuanțe. Are la bază o formulă fără amoniac, ce nu afectează structura internă a părului, iar datorită particulelor de strălucire, coafura ta va fi mai luminoasă. Culoarea rezistă până la 24 de spălări.

Gama de culori Vero K-Pak, dezvoltată de Joico, face mai mult decât să vopsească părul: îl repară și îl protejează, datorită tehnologiei premiate K-Pak Reconstructor. Stiliștii Visage vor putea obține o gamă foarte bogată de nuanțe și vor putea să ofere coafurii tale culori vibrante, care durează.

Dacă vrei să experimentezi cu nuanțele din părul tău, poți opta pentru culorile demipermanente Vero K-Pak, ce nu conțin amoniac și durează între 4 și 8 săptămâni.

RECOMANDĂRI

Coafură & Tuns

Visage oferă mai mult decât simpla experiența a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.

Decolorare

Experții Visage în hairstyling îți pot oferi un tratament de decolorare, realizat în condiții de siguranță pentru părul tău.