Îngrijire corporală

Consiliere corporală

Înainte de începerea tratamentelor corporale la Visage, trebuie să aflăm care sunt caracteristicile și afecțiunile corpului tău și care sunt obiectivele tale. În acest sens, vom realiza un consult preliminar în urma căruia îți vom recomanda tratamentele cele mai potrivite, astfel încât tu să obții rezultate satisfăcătoare.

Pentru a realiza măsurătorile corporale, necesare pentru fiecare din tratamentele noastre, ne vom folosit de aparatul pentru monitorizarea masei corporale de la Tanita. Cu ajutorul său vom determina, pe lângă greutatea exactă, măsurători complexe precum indicele de masă corporală (BMI), cantitatea de grăsime din corp, măsurată în kilograme și în procente, masa musculară, cantitatea de apă din organism, rata metabolică bazală, masa minerală a oaselor.

Odată ce avem toate informațiile, vom ști exact care sunt pașii ce trebuie urmați, iar tu vei beneficia de un program de tratamente personalizat.

RECOMANDĂRI

Epilare facială și corporală

Epilarea cu ceară de unică folosință de la Depilève este o metodă eficientă de îndepărtare a părului nedorit de pe corp.

LPG Endermolab

LPG a creat aparatul Cellu M6 Endermolab, o inovație ce combină tehnica de Lipomassage cu Endermologie pentru a oferi tratamente de slăbit, anticelulitice sau de tonifiere.

LPG Mobilift

LPG a dezvoltat Mobilift M6, tehnologia ce stimulează capacitatea pielii de a produce natural colagen, elastină și acid hialuronic.