Îngrijire corporală

Guinot Aromatic Corps Solaire

Dacă iubești să ai o piele aurie tot timpul anului, Guinot îți oferă tratamentul autobronzant Aromatic Solaire, prin care poți obține un bronz natural și o piele fină rapid și eficient.

Secretele tratamentului se regăsesc în cele două etape ale sale. Prima este cea de exfoliere, realizată cu Gommage Peau Neuve, bogată în zahăr și extract de kiwi. Pielea este curățată, celulele moarte sunt îndepărtate în mod delicat, iar pielea respiră.

Cea de-a doua etapă este aplicarea tratamentului Summer Body Self-Tanning. Acesta va accentua nuanța pielii tale în mod personalizat, intesitatea culorii fiind aleasă în funcție de obiectivele tale și de tipul tenului tău. Pe lângă un bronz natural și uniform, pielea este hidratată, datorită conținutului de aloe vera și acizi omega 3 regăsite în loțiunea Corps d’Eté.

Vei obține un bronz uimitor, natural și uniform, pielea se va simți mătăsoasă, iar tu vei fi mult mai relaxată.

Pentru a prelungi bronzul, noi recomandăm hidratarea zilnică a pielii cu crema Hydrazone Corps.

RECOMANDĂRI

Guinot Aromatic Corps Minceur

Îmbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale.

Guinot Aromatic Corps Douceur

Pentru o piele fină precum catifeaua, Guinot a creat tratamentul Aromatic Corps Douceur, realizat 100% manual.

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.