Manichiură & Pedichiură

Peclavus

Pentru îngrijirea picioarelor, vă propunem tratamentele cu produsele Peclavus, tratamente inspirate din natură, ce oferă siguranță și îngrijire pielii tale. Produsele sunt hipo-alergenice și conțin ingrediente naturale.

Gama Peclavus e concepută pentru a trata diferite afecțiuni ale mâinilor și picioarelor, dar și pentru îngrijirea și menținerea sănătății lor. Astfel, un expert Visage va realiza un consult pentru a stabili tratamentul care ți se potrivește.

Pentru picioare sănătoase, vom folosi produsele speciale din linia verde pentru hrănirea și hidratarea piciorului, produse cu o arie largă de aplicare și ingrediente echilibrate.

În cazul în care pielea ta necesită tratamente antimicotice sau antibacteriene, vom folosi produsele orientate medical, din linia albastră, special concepute pentru diferitele afecțiuni ale picioarelor. De asemenea, această gamă are în vedere tratarea unghiilor casante, unghiilor dure și micoza unghiilor.

Pentru picioarele sensibile, diabetice, folosim produsele din linia maro, special concepute pentru astfel de afecțiuni, non-iritante și naturale. Fiindcă piciorul diabetic este adesea uscat și iritabil, formula concepută pentru persoane cu sensibilitate ridicată asigură hidratare și îngrijire și reglează metabolismul hidrolipidic.

Dacă ești o persoană activă, care practică sport, picioarele tale au nevoie după antrenamente de îngrijire. Din fericire, tratamentele cu produse din linia roșie Peclavus sunt concepute pentru a reface și a relaxa musculatura în urma solicitărilor intense, dar și pentru prevenirea rănilor și a bătăturilor.

RECOMANDĂRI

Peclavus Silver Series

Silver Series este soluția ideală pentru tratarea naturală a micozelor și a altor infecții bacteriene.

Peclavus Nail Compound

Tratează și previne micozele, efectul său fiind unul de lungă durată.

Peclavus Nail Care Stick

Având la bază o formulă activă, cu aminoacizi și biotină, Nail Care Stick oferă o îngrijire eficientă a unghiilor.