Îngrijire corporală

Maximus Radiofrecvență Tripolară – corp

Cu ajutorul dispozitivului medical Maximus de la Pollogen, îți putem oferi tratamentul inovator TriPollar. Folosind radiofrecvență tripolară, acesta oferă rezultate uimitoare în tratamentele corporale. TriPollar reduce depozitele nedorite de grăsime, are efect anticelulitic și este eficient împotriva vergeturilor.

Tehnologia TriPollar emite radiofrecvențe către piele și țesuturile adipoase subcutanate, cu ajutorul a trei electrozi. Astfel, energia emisă este focalizată direct pe zona de piele vizată, fără durere. Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pentru efecte de durată, experții de la Visage îți recomandă să urmezi o cură de mai multe tratamente, în funcție de necesitățile tale.

Tratamentul corporal reduce celulele adipoase și grăbește procesul de regenerare de colagen. Încălzirea celulelor adipoase accelerează metabolismul și ele se micșorează. Astfel, grăsimea este redusă, celulita este îndepărtată, iar circumferința este micșorată.

RECOMANDĂRI

Oxygeneo

Prin tehnologia Oxygeneo vei putea obține un ten fin și strălucitor de frumos într-un timp scurt.

Oxygeneo Neobright

NeoBright de la Oxygeneo este tratamentul de luminare a tenului, prin oxigenarea naturală a pielii.

Oxygeneo Neorevive

NeoRevive este tratamentul realizat prin tehnologia inovatoare Oxygeneo și are rolul de a stimula din interior reîntinerirea pielii.