Cosmetică

Oxygeneo

Prin tehnologia Oxygeneo vei putea obține un ten fin și strălucitor de frumos într-un timp scurt. Tehnologia ne oferă posibilitatea să realizăm 3 tratamente faciale simultan: exfolierea stratului exterior al pielii; infuzia cu nutrienți revitalizanți din formula unică de îngrijire a tenului de la Pollogen; oxigenarea naturală a pielii, din interior.

Oxygeneo este inspirat de capacitățile tămăduitoare ale izvoarelor calde. Acestea au o concentrație ridicată de dioxid de carbon, ce ajută la stimularea oxigenării pielii. Tehnologia Oxygeneo determină organismul să oxigeneze zonele tratate. În același timp, pielea este exfoliată, creându-se un mediu favorabil pentru infuzia de nutrienți esențiali.

Rezultatele tratamentelor cu Oxygeneo sunt vizibile imediat. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, care necesită redarea strălucirii și a fermității. Și este ideal dacă vrei să-ți reîmprospătezi chipul înaintea unui eveniment special. Pentru rezultate de lungă durată, experții în estetica facială de la Visage îți recomandă să urmezi tratamentul Oxygeneo în mod regulat, pentru a menține oxigenarea naturală a pielii.

RECOMANDĂRI

Oxygeneo Neorevive

NeoRevive este tratamentul realizat prin tehnologia inovatoare Oxygeneo și are rolul de a stimula din interior reîntinerirea pielii printr-un proces de oxigenare naturală.

Oxygeneo Neobright

NeoBright de la Oxygeneo este tratamentul de luminare a tenului, prin oxigenarea naturală a pielii.

Ultratone Futura Pro

Cu aparatul Futura Pro dezvoltat de Ultratone, putem să îți oferim tratamente pentru îngrijire facială și pentru îngrijire corporală.