Termeni și condiții

Acesta este site-ul oficial al salonului VISAGE.
Prin accesarea și utilizarea acestui site, confirmați acceptarea cadrului legal exprimat de termenii de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți acest site.
Drepturile de autor asupra întregului conținut (texte, fotografii, specificații tehnice) aparțin în totalitate salonului VISAGE.

Drepturi de acces
Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

  • explorarea conținutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tipărirea unor materiale în scop personal, fără comercializarea acestora;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web VISAGE);
  • persoana care își bazează deciziile, acțiunile sau inacțiunea sa pe informațiile conținute în acest website își asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

VISAGE își rezervă dreptul de a interzice sau restrânge accesul la acest Site oricărei persoane, de a bloca accesul de la orice adresa de Internet (IP), în orice moment, fără a anunța în prealabil motivele.

Conținutul site-ului
VISAGE își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web poate face trimitere.
Datele și informațiile sunt prezentate în site-ul VISAGE numai în scopuri informative. VISAGE își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără preaviz.
Orice încercare de orice natură de modificare a imaginilor și informațiilor din prezentul site web de către persoane neautorizate dă dreptul unilateral și neechivoc ca VISAGE să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.