Manichiură & Pedichiură

Manichiură-pedichiură clasică

Vestimentația, atitudinea și stilul unei femei nu sunt definite fără o îngrijire aparte a unghiilor. De aceea, Visage conturează pentru tine un tablou al feminității, plin de culoare și creativitate.

Vei avea parte de mai mult decât o simplă manichiură. În timp ce specialiștii noștri vor asigura hidratarea și exfolierea unghiilor, tu te vei bucura de un masaj de relaxare. În același timp, vei descoperi trendurile momentului în manichiură și pedichiură, prin intermediul gamei OPI.

Știm că protecția unghiilor este la fel de importantă precum manichiura și pedichiura în sine. De aceea, odată ce te-ai așezat într-unul dintre fotoliile noastre speciale pentru pedichiură, vei descoperi cele mai eficiente tratamente pentru unghii degradate. Fără a conține toluen și formaldehide, acestea repară unghiile și, în același timp, mențin un aspect plăcut.

RECOMANDĂRI

Manichiură-pedichiură SPA

Este unul dintre acele tratamente speciale care au grijă atât de unghiile, cât și de mâinile tale.

Protecție sau extensie cu gel

Îți oferim soluția potrivită tipului tău de unghii. Pentru a contura un look cu aspect natural, poți alege extensiile cu gel

Nail art

Creativitate și imaginație? Le vei regăsi în accesorizarea unghiilor, serviciu pe care specialiștii noștri îl transformă, cu adevărat, în artă.