Coafor

Coafură & tuns

O schimbare de hairstyle inspirată de stiliștii noștri? Sau poate o reinterpretare a stilului personal în funcție de cele mai recente tendințe? Indiferent ce îți dorești, Visage e partenerul tău de încredere, gata să îți prezinte soluțiile potrivite, personalizate în funcție de stilul tău.

Hairstyle pentru femei, pentru bărbați, dar și pentru copii. Pentru toate acestea vă stau la dispoziție hair-styliștii noștri, o echipă experimentată și plină de energie. Însă, ne preocupă constant ca experiența să fie dublată de o foarte bună cunoaștere a trendurilor actuale. De aceea, hair-styliștii Visage sunt prezenți la cele mai importante gale și seminarii, organizate de branduri precum Wella.

Visage oferă mai mult decât simpla experiență a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.

RECOMANDĂRI

Extensii păr

Extensiile de păr reprezintă ingredientul ce aduce un plus de volum, culoare și lungime părului, astfel încât vei cuceri scena sau camera.

Decolorare

Experții Visage în hairstyling îți pot oferi un tratament de decolorare, realizat în condiții de siguranță pentru părul tău.