Îngrijire corporală

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Tratamentul pentru picioare ușoare, realizat cu tehnologia Guinot Technispa, îți va lăsa după 30 de minute de relaxare o senzație de confort și de libertate, iar picioarele se vor simți mult mai ușoare și mai suple. Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.

Tratamentul Technispa pentru picioare ușoare îmbină două procese pentru a te scăpa de senzația de picioare grele:
Dubla Dermo-Sculptare are rolul de a drena țesutul pielii prin efectul de aspirare ce formează două pliuri cutanate de-a lungul picioarelor.

Dubla ionizare ajută la penetrarea și difuzia ingredientelor din serul activ pentru netezirea picioarelor. Serul are rolu de a stimula microcirculația și îți va lăsa o senzație de prospețime în picioare.

După prima ședință vei experimenta o senzație de drenare, te vei simți mai energizată și vei crede că plutești. Iar după o cură la Visage, stabilită împreună cu esteticiana, vei observa subțierea picioarelor tale. Pentru efecte de durată, recomandăm o cură de trei ședințe pe săptămână.

RECOMANDĂRI

Guinot Aromatic Corps Minceur

Îmbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale.

Guinot Technispa Fermitate

Tratamentul Technispa Thermo-Relaxing Firming acționează fără durere pentru a-ți oferi o piele mai fermă și pentru a-ți remodela silueta.

Guinot Technispa Slăbire și Anticelulită

Guinot a elaborat Tehcnispa, un tratament revoluționar cu ajutorul căruia poți slăbi rapid, eficient și te bucuri de rezultate durabile.