Îngrijire corporală

Guinot Technispa Slăbire & Anticelulită

În lupta cu centimetrii în plus și cu celulita, Guinot a elaborat Tehcnispa, un tratament revoluționar, cu ajutorul căruia poți slăbi rapid, eficient și te bucuri de rezultate durabile, vizibile încă de la primele ședințe. Tratamentul implică trei tehnologii ce acționează simultan pentru ca ingredientele active să penetreze zonele tratate.

Înainte de începerea tratamentului, ai parte de un consult personalizat, în urma căruia esteticiana Visage îți va recomanda etapele ce trebuie urmate pentru a satisface necesitățile corpului tău.

Tratamentul de slăbire și anticelulită tratează toate suprafețele corpului. Acesta urmărește reducerea celulitei de oriunde este prezentă pe corp, insistând asupra zonelor critice (abdomen, șolduri și coapse). Pentru început, ți se aplică serul de slăbire și anticelulită. Apoi, cu ajutorul dispozitivului Technispa, esteticiana va trata zonele cu probleme, favorizând mobilizarea grăsimilor instalate, netezirea pielii și remodelarea siluetei.

Tratamentul de slăbire pentru zone specifice este o soluție eficientă și rapidă pentru a reduce vizibil rotunjimile localizate. Durează 30 de minute și esteticiana ta ți-l poate recomanda ca o cură de șoc sau ca tratament de întreținere.

Secretele eficienței tratamentului Technispa se regăsesc în acțiunea simultană a celor trei tehnologii:
Dubla Dermo Lipo-Aspirație este un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată.

Dubla ionizare de slăbire sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ.

Efect termic de slăbit. Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii.

La finalul fiecărei ședințe esteticiana ta îți va măsura coapsele și talia pentru a ține evidența progresului tău, iar tu vei vedea cum corpul tău se tonifiază și capătă conturul dorit.

RECOMANDĂRI

Guinot Technispa Fermitate

Tratamentul TechniSPA Thermo-Relaxing Firming acționează fără durere pentru a-ți oferi o piele mai fermă și pentru a-ți remodela silueta.

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.

Guinot Aromatic Corps Minceur

mbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale.