Manichiură & Pedichiură

Nail art

Creativitate și imaginație? Le vei regăsi în accesorizarea unghiilor, serviciu pe care specialiștii noștri îl transformă, cu adevărat, în artă.

Indiferent dacă îți dorești un nail art potrivit dress code-ului unui eveniment sau unul pentru o zi colorată de vară, suntem convinși că vei avea de unde alege. Specialiștii în manichiură Visage vor realiza pictura pe unghii care ți se potrivește. Îți punem la dispoziție o varietate de accesorii, precum inele, matrițe sau modele 3D.

RECOMANDĂRI

Infinite shine

Infinite Shine reprezintă formula perfectă pentru culoare intensă și rezistență de lungă durată. Produsele din gama OPI contribuie la o finisarea impecabilă a detaliilor, totul în trei pași.

Gel color

Unul dintre trendurile actuale în îngrijirea unghiilor este gelul color. Cunoscut și ca ojă permanentă, acesta se remarcă prin frecvența redusă a întreținerii.

Manichiură-pedichiură clasică

Vestimentația, atitudinea și stilul unei femei nu sunt definite fără o îngrijire aparte a unghiilor. De aceea, Visage conturează pentru tine un tablou al feminității, plin de culoare și creativitate.