Cosmetică

Oxygeneo Neobright

NeoBright de la Oxygeneo este tratamentul de luminare a tenului, prin oxigenarea naturală a pielii. Inspirat de capacitățile tămăduitoare ale izvoarelor calde, tratamentul neinvaziv în 3 pași (exfoliere, infuzie și oxigenare), va reda tenului obosit, stresat, tern sau neluminos, strălucirea naturală într-un timp scurt.

NeoBright îți luminează tenul, reduce pigmentația pielii și arsurile solare, revitalizează tenul tern și redă aspectul sănătos al pielii. Formula sa delicată și eficientă infuzează în piele emoliente naturale și vitamine hidratante și hrănitoare pentru piele.

Printr-o concentrație mare de dioxid de carbon, NeoBright creează un mediu bogat în oxigen, care permite absorbția amestecului de nutrienți și ingrediente atent selecționate. Formula este potrivită pentru a hrăni orice tip de piele, asigurând un ten radiant și suplu.

Fiindcă are rezultate vizibile imediat, NeoBright este un tratament ideal înaintea unui eveniment special.
Pentru efecte de durată, noi recomandăm o cură de o ședință pe săptămână, timp de o lună.

RECOMANDĂRI

Oxygeneo Neorevive

NeoRevive este tratamentul realizat prin tehnologia inovatoare Oxygeneo și are rolul de a stimula din interior reîntinerirea pielii printr-un proces de oxigenare naturală.

Oxygeneo

Prin tehnologia Oxygeneo vei putea obține un ten fin și strălucitor de frumos într-un timp scurt.

Maximus Radiofrecvență Tripolară

Simplu și eficient, acesta folosește radiofrecvență tripolară pentru efecte rezultate anti-aging de durată.