Cosmetică

Maximus Radiofrecvență Tripolara – chip

Prin intermediul dispozitivului medical Maximus de la Pollogen, îți putem oferi tratamentul inovator TriPollar. Simplu și eficient, acesta folosește radiofrecvență tripolară pentru rezultate anti-aging de durată. Tratamentul reduce liniile fine ale feței și ridurile, întinerește pielea și îi dă fermitate, iar trăsăturile faciale își recapătă conturul.

Tehnologia TriPollar emite radiofrecvențe către piele, cu ajutorul a trei electrozi. Astfel, energia emisă este focalizată direct pe zona de piele vizată, fără durere. Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pentru efecte de durată, experții de la Visage îți recomandă să urmezi o cură de mai multe tratamente, în funcție de necesitățile tale.

Tratamentul facial are rolul de a regenera fibrele de colagen. Energia TriPollar produce un efect de încălzire, ce accelerează metabolismul celulelor adipoase pentru a stimula regenerarea de colagen. Vei vedea imediat că pielea este întinerită și fermă.

TriPollar este o inovație în domeniul anti-aging-ului, ce permite un tratament rapid și delicat pentru zonele sensibile ale pielii, precum buze sau ochi.

RECOMANDĂRI

Oxygeneo

Prin tehnologia Oxygeneo vei putea obține un ten fin și strălucitor de frumos într-un timp scurt.

Oxygeneo Neobright

NeoBright de la Oxygeneo este tratamentul de luminare a tenului, prin oxigenarea naturală a pielii.

Oxygeneo Neorevive

NeoRevive este tratamentul realizat prin tehnologia inovatoare Oxygeneo și are rolul de a stimula din interior reîntinerirea pielii.