Îngrijire corporală

Guinot Aromatic Corps Douceur

Pentru o piele fină precum catifeaua, Guinot a creat tratamentul Aromatic Corps Douceur, realizat 100% manual. Te purtăm printr-o călătorie printre arome îmbietoare și calmante, călătorie la capătul căreia te vei simți mult mai senină și relaxată.

Tratamentul combină gomajul pe bază de trestie de zahăr și extract de kiwi cu masajul anti-stres cu uleiuri revigorante. Particulele naturale din zaharuri și extractul de kiwi permit o exfoliere a pielii ce favorizează regenerarea. Pilea eliberată de celule moarte poate respira liber, devine mai netedă.

Masajul de relaxare cu uleiuri energizante va revigora pielea și va trezi simțurile la viață, datorită amestecului de uleiuri esențiale de lămâie, portocală și grapefruit. Acestea elimină toxinele și îți lasă pielea hidratată. Masajul îți va aduce o senzație minunată de relaxare și limpezime.

La final, pielea se va simți netedă, iar tu te vei simți mult mai calmă.

RECOMANDĂRI

Guinot Aromatic Corps Solaire

Dacă iubești să ai o piele aurie tot timpul anului, Guinot îți oferă tratamentul autobronzant Aromatic Solaire, prin care poți obține un bronz natural și o piele fină rapid și eficient.

Guinot Aromatic Corps Minceur

Îmbină plăcerea și relaxarea pe care ți le oferă un masaj realizat în întregime manual, cu efectele de slăbire generate de uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale, folosite în acest tratament de la Guinot.

Guinot Technispa Picioare Ușoare

Acest tratament este ideal pentru persoanele ce petrec mult timp stând în picioare, fiind astfel susceptibile la umflături și la o senzație de disconfort.