Îngrijire corporală

LPG Endermolab

Cu 30 de ani de experiență în dezvoltarea tehnologiilor de estetică facială și corporală, LPG a creat aparatul Cellu M6 Endermolab, o inovație ce combină tehnica de Lipomassage cu Endermologie, pentru a oferi tratamente de slăbit, anticelulitice sau de tonifiere.

Prin intermediul capetelor de tratament și ale programelor aparatului, esteticiana ta poate să acționeze pe zone specifice pentru rezultate precise.

Tehnologia LPG Endermologie are rolul de a stimula celulele adipoase și de a favoriza eliminarea grăsimilor din organism, chiar și de pe zonele ce răspund mai greu la exerciții fizice și dietă. După fiecare ședință, silueta ta se conturează tot mai bine.

În cazul celulitei, tratamentul stimulează țesutul adipos pentru a-l slăbi și pentru a-l face mai puțin fibros. În același timp, tratamentul ajută la eliberarea grăsimilor pentru a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică. Treptat, celulita dispare, iar pielea devine mai netedă.

Numeroși factori pot face pielea să își piardă suplețea. Capetele de tratament ale dispozitivului LPG stimulează fibroblastele, celulele responsabile cu sinteza de colagen și elastină. Astfel, pielea va deveni mai fermă și mai tonifiată.

În funcție de necesitățile tale, un expert în frumusețe de la Visage îți va construi cea mai potrivită cură. Îmbinate cu o exerciții fizice și o dietă sănătoasă, tratamentele cu LPG Endermolab sunt mai eficiente și oferă rezultate de durată.

RECOMANDĂRI

LPG Mobilift

Această tehnică noninvazivă reprezintă un mod natural de întreținere a pielii din interiorul acesteia, redându-i astfel luminozitatea.

BDR

Tratamentul inovator de la BDR va oferi tenului tău o îngrijire intensă, cu efect anti-aging.

Academie Absolute

Prin masajul feței, scalpului și spatelui, te vei detensiona, iar trăsăturile faciale devin vizibil mai relaxate.