Extensii gene

Fir cu fir

Dacă îți dorești ca genele tale să fie mai lungi, mai curbate și mai dese, atunci îți recomandăm extensiile de gene Xtreme Lashes, ce oferă un aspect natural și elegant genelor, iar privirea va căpăta un aspect mai luminos și mai odihnit. Vei arăta fermecător în orice moment al zilei, iar timpul petrecut în fața oglinzii în timpul ritualului de machiere va fi scurtat.

Stilistul în gene de la Visage, certificat de către Xtreme Lashes, va alege cu atenție tipul de gene care ți se potrivesc, în funcție de curbura și grosimea genelor tale naturale, dar având în vedere și forma ochilor și a chipului. Fiecare aplicare este personalizată, iar tu te vei bucura astfel de gene lungi, fluente, cu aspect natural, ce vor scoate în evidență farmecul privirii tale.

Cu genele Xtreme Lashes ești ferită de reacții alergice, fiindcă sunt realizate din material sintetic, care rezistă mai bine la uzură.

Adezivul FlexFusion folosit pentru a lipi genele fir cu fir, este dezvoltat special în acest scop și testat pe persoane cu ochi sensibili și predispuși la alergii.

După aplicarea genelor, nu vei mai avea nevoie de rimel, iar expertul în frumusețe de la Visage îți va recomanda produse și modalități de îngrijire a genelor. Extensiile Extreme Lashes sunt rezistente la apă, însă vor fi necesare retușuri la 3 săptămâni, deoarece genele false depind de durata de viața a genelor naturale. Comparativ cu extensiile de gene de tip smocuri, acestea oferă un aspect mai natural.

RECOMANDĂRI

Extensii gene cu smocuri

Dacă aspectul natural e ceea ce contează în alegerea genelor tale, atunci extensiile de gene Xtreme Lashes de tip smoc reprezintă alegerea potrivită.

Vopsit

Stiliștii Visage vor ști să îți pună părul în valoare și îți vor oferi soluțiile potrivite stilului tău.

Coafură & Tuns

Visage oferă mai mult decât simpla experiența a unei tunsori. Punem accent pe comunicare, pe implicarea clientului și pe consilierea acestuia.