Cosmetică

Babor Post Surgical Therapy

Tratamentele Doctor Babor reprezintă sinergia dintre medicină și cosmetică, fiind potrivite mai ales pentru regenerarea pielii în cazul intervențiilor chirurgicale faciale și al expunerilor la soare. Produsele din gama Doctor Babor oferă soluții pentru orice necesitate de înfrumusețare. Formulele inovatoare și eficiente combină cele mai noi descoperiri tehnice împreună cu ingredienți activi din plante, atent selecționați, pentru a regenera rapid celulele deteriorate. Astfel, sunt eliminate în mod eficient ridurile, liniile fine și pungile de sub ochi.

Doctor Babor setează noi standarde când vine vorba de rezultate eficiente și rapide. Pielea ta este vizibil mai proaspătă și întinerită.

Terapia post-chirurgicală

Prin această terapie de la Doctor Babor timpul de vindecare de după chirurgie este scăzut. Tehnicile delicate de drenaj limfatic și produsele calmante, aplicate cu grijă de către experții Visage, vor ajuta pielea ta să accelereze procesul de vindecare, pentru rezultate postoperatorii excelente. Recomandăm acest tratament și pentru repararea pielii în cazul arsurilor solare.

RECOMANDĂRI

Babor HSR Lifting

La finalul acestui tratament de lifting, tenul tău va fi mai ferm, tonifiat, iar fața ta va căpăta un contur întinerit.

Babor Sea Creation

Oferă pielii tale prețuirea pe care o merită și lasă-te purtată într-o călătorie de lux către adâncul oceanelor.

Babor Reversive

Acest tratament de lux inovativ extinde durata de viața a celulelor pielii, reactivează mecanismul anti-aging al pielii, netezint ridurile și liniile fine, pentru un ten radiant.