Cosmetică

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Pentru o piele care debordează de frumusețe, Guinot a creat tratamentul Hydradermie Dublă Ionizare. Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.
Preț de o oră te vei lăsa pe mâinile experte ale esteticienei Visage, care, cu delicatețe și precizie, te va purta prin acest ritual de înfrumusețare și îngrijire. Cu ajutorul tratamentelor de întreținere lunară, pielea ta va deveni mai curată, mai sănătoasă și de o frumusețe radiantă tot anul.

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare este disponibil în opt versiuni, în funcție de tipurile și necesitățile pielii: hidratare, purificare, antirid, antirid age logic, hrănire, strălucire, calmare, protecție solară (pregătirea / repararea pielii).

Secretele tratamentului se regăsesc în cele trei etape principale ale sale:
– Dubla ionizare: procedeu exclusiv Guinot, care permite pătrunderea rapidă și eficientă a ingredientelor active de îngrijire în piele.
– Oxigenarea: redă strălucirea pielii, favorizând oxigenarea celulelor și microcirculația cutanată.
– Masajul de relaxare, cu ser: masajul facial și masca îți vor oferi un moment unic de relaxare și vor lăsa pielea strălucind de sănătate.

După terminarea tratamentului, încearcă testul oglinzii. Fața ta are un aspect odihnit, luminos și strălucitor, iar tu te vei bucura de o senzație de confort. Pielea ta este hidratată și curățată în profunzime, porii sunt închiși, lăsând tenului un aspect de întinerire.

Este recomandat în cure de 3 ședințe săptămânale pentru ten gras, ca tratament de luminozitate sau pentru pielea foarte deshidratată. Pentru o piele sănătoasă, de o frumusețe radiantă tot timpul anului, recomandăm Ginot Hydradermie Dublă Ionizare ca tratament de întreținere lunar.

RECOMANDĂRI

Guinot Aromatic

Inspirat de natură, Guinot Aromatic este un tratament pe bază de uleiuri esențiale și concentrate din plante.

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.

Guinot Hydradermie Lift Express

Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.