Cosmetică

Guinot Hydradermie Lift Express

Cu timpul, corpul nostru are tendința de a folosi mai rar mușchii feței, iar asta face ca pielea să își piardă tonusul, iar conturul feței să devină mai puțin ferm. Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.

Ingredientele active ale serului Anti-Rides, ce refac elasticitatea pielii, împreună cu stimularea mușchilor cu ajutorul electrozilor, vor crea un efect instant de lifting și întinerire.

Rezultatele sunt vizibile după primul tratament: trăsăturile feței sunt ridicate, iar pielea este strălucitoare. Suprafața pielii își recapătă tonusul și ridurile sunt netezite. Hydradermie Lift Express este porția de fitness a chipului tău, care își recapătă vitalitatea.

Pentru început, ai parte de o curățare în adâncime a tenului. Astfel, pielea ta va respira și va fi mai receptivă la ingredienții activi.

Cu ajutorul electrozilor îți este aplicat drenajul anti-aging, care eliberează tensiunea din piele și îmbunătățește microcirculația cutanată.

Stimularea mușchilor faciali are efect tonic și de lifting natural, rezultate vizibile la încheierea tratamentului.

Masajul de relaxare realizat de esteticiana ta la finalul ședinței are rolul de a stimula pielea, pentru fermitate și tonifiere, astfel încât fața pare întinerită.

Pentru efecte de durată, noi recomandăm o cură de o ședință pe săptămână, timp de 3 săptămâni.

RECOMANDĂRI

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.

Guinot Hydradermie Lift Yeux

Tratamentul stimulează în special mușchii din jurul ochilor, pentru a-i tonifia și a le conferi fermitate.

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.