Cosmetică

Guinot Beauté Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii. Fiindcă straturile de celule de la suprafața epidermei au tendința să se usuce, tenul își pierde cu timpul luminozitatea. Însă cu ajutorul acestui tratament de peeling, celulele moarte care împiedică pielea să respire sunt îndepărtate cu delicatețe, lăsând la suprafață celulele tinere și sănătoase.

Ritualul acestui tratament presupune un peeling dublu. Gelul Peel’In este bogat în acizi de fructe care separă celuele moarte de cele tinere. Apoi se aplică Peel’Out, o spumă exfoliantă ce îndepărtează celulele moarte și redă strălucirea pielii.

Masajul de relaxare, cu serul Dermanove, favorizează regenerarea celulelor, lăsând pielea plină de vitalitate. Tratamentul se încheie prin aplicarea Clarimasque, o mască bogată în vitamina C, care ajută la atenuarea petelor maronii și uniformizează tenul, conferindu-i strălucire.

Guinot Beauté Neuve reduce efectele vizibile ale îmbătrânirii, iar pielea își recapătă vigoarea. Noi recomandăm acest tratament în special pentru tenul gras, pentru a lumina aspectul pielii și a regla secreția de sebum. O cură de trei ședințe săptămânal va elimina celulele moarte, iar tenul va respira liber, devenind mult mai luminos. Pentru reducerea petelor maro, recomandăm o cură de 6 săptămâni, constând într-un tratament Beauté Neuve alternat cu Hydradermie Whitening.

RECOMANDĂRI

Guinot Hydradermie Lift Express

Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.

Guinot Hydradermie Lift Yeux

Tratamentul stimulează în special mușchii din jurul ochilor, pentru a-i tonifia și a le conferi fermitate.