Cosmetică

Guinot Aromatic

Inspirat de natură, Guinot Aromatic este un tratament pe bază de uleiuri esențiale și concentrate din plante. Este momentul tău de relaxare și îngrijire, care îți va hidrata, hrăni și energiza pielea, lăsând-o catifelată și luminoasă.

Dacă ești o persoană care apreciază ritualul unui tratament cosmetic, vei aprecia momentele liniștitoare pe care acest proces minuțios ți le oferă. La intrarea în cabinetul nostru de estetică, vei fi întâmpinată de mireasma uleiurilor esențiale, ce te vor transpune într-o stare de bine și calm.

Ședința începe cu alegerea uleiurilor esențiale, în funcție de tenul tău. Gama Guinot Aromatic folosește uleiuri cu formulă moleculară mică. Acestea pătrund mai adânc în piele, pentru o hidratare mai intensă, și prelungesc, astfel, efectul tratamentului.

Urmează masajul relaxant, executat cu mișcări precise, dar adaptat pe ritmul respirației tale. Trăsăturile feței se vor relaxa, iar tensiunea va fi eliberată.

Tratamentul se încheie cu o mască revigorantă, pe bază de concentrate de plante, ce îți va lăsa tenul strălucind de frumusețe.

În urma acestui tratament relaxant, vei observa imediat luminozitatea pielii tale, iar tenul va radia de sănătate și naturalețe. Experții Visage recomandă Guinot Aromatic în completarea altor tratamente, sau o dată pe lună, pentru întreținere. Dat fiind faptul că acest tratament ajută la hidratarea pielii, el este indicat mai ales pe timp de iarnă, când aceasta are tendința de a se deshidrata.

RECOMANDĂRI

Guinot Beaute Neuve

Guinot Beauté Neuve este tratamentul cu acizi din fructe, ce redă strălucirea și aspectul întinerit al pielii.

Guinot Hydradermie Lift Express

Guinot Hydradermie Lift este un tratament ce acționează la un nivel mai profund la pielii; mușchii faciali sunt stimulați, iar trăsăturile feței își recapătă conturul.

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Este un tratament personalizat de hidratare a tenului, confortabil și relaxant, bazat pe tehnici avansate de îngrijire a pielii.