Machiaj

Machiaj

Oricare ar fi ocazia pentru care te lași pe seama mâinilor experte ale unui make-up artist Visage, vom crea împreună cu tine un look unic, personal, care pune în valoare trăsăturile tale. Fie că e vorba de un eveniment special, precum o nuntă, o aniversare, o ședință foto sau o prezentare, fie că fiecare zi reprezintă pentru tine un nou motiv de a celebra, experții noștri în frumusețe îți pot oferi soluții plecând de la un aspect natural până la unul haute-couture, expresionist.

Orice variantă alegi, totul pleacă de la tipul tenului tău. Astfel încât, vom alege soluțiile și produsele potrivite pentru a pune cât mai bine în evidență trăsăturile chipului tău. Pentru a obține diferite efecte, la Visage poți opta pentru unul dintre cele peste 50 de modele de gene false și o varietate de desene pe corp, care vor înlocui accesoriile și îți vor completa ținuta.

Specialiștii noștri în make-up pot recomanda în unele cazuri un machiaj corector, rezistent la apă, cu scopul de a estompa imperfecțiunile tenului sau ale corpului. Pielea ta va avea un aspect natural și radiant.

Un machiaj trebuie să reziste în timp și în diferite condiții. Astfel, experții noștri în machiaj folosesc doar produse din game de make-up profesionale: Make-up Forever, MAC, Kryolan și Paris Berlin.

RECOMANDĂRI

Gel color

Unul dintre trendurile actuale în îngrijirea unghiilor este gelul color. Cunoscut și ca ojă permanentă, acesta se remarcă prin frecvența redusă a întreținerii.

Extensii gene cu smocuri

Dacă aspectul natural e ceea ce contează în alegerea genelor tale, atunci extensiile de gene Xtreme Lashes de tip smoc reprezintă alegerea potrivită.