Astăzi ne preocupăm de mâini frumoase

Să colorăm! Cochet și excentric. Clasic și în nuanțe nude. Să îngrijim! Delicat și cu o grijă crescută. Sănătatea mâinilor noastre este un topic important, care necesită atenție și tratament special.

De multe ori am primit întrebarea: “Lampa folosită pentru aplicare rapidă îmi va afecta pielea sau sănătatea unghiei?”, iar clientele care se documentează sunt cele care ne plac cel mai mult!

Lucrurile sunt simple și studiate cu atenție. Impactul pe care îl are tehnologia lămpilor de manichiură asupra calității pielii mâinilor este direct proporțional cu factorii ce țin de nivelul razelor UVA emise, expunerea constantă și cumulativă cât și disciplina necesară pregătirii zonelor expuse.

2016 însă ne liniștește și ne bucură cu un serviciu nou, care armonizează esteticul și sănătatea: oja semipermanentă și lampa cu lumină rece pe bază de led.  Pe scurt, unghii excepționale realizate cu ajutorul tehnicilor sănătoase.

Oja semipermanentă este una dintre cele mai inspirate idei! Este prietenoasă cu unghia, arată ca oja normală și durează cât o manichiură cu gel. Despre fiecare procedură urmează să povestim curând, autentic așa cum ne caracterizează, cu avantaje vs dezavantaje și tips-uri prețioase.

Avantaje:

Oja semipermanentă se poate folosi pe toate tipurile de unghii.

Oja semipermanentă rămâne intactă timp de 2-3 săptămâni în comparație cu lacul obișnuit care durează câteva zile.

Pilirea unghiilor naturale pentru lacul semipermanent se face cu un buffer fin, care nu duce la distrugerea unghiilor naturale. Lacul semipermanent (baza), conține vitamina A care este recomandată doamnelor și domnișoarelor cu unghii casante sau exfoliante.

Îndepărtarea acestui lac se face cu ajutorul unui lichid special (remover) care nu afectează deloc unghiile.

Și dacă mâinile sunt cele care vorbesc despre noi, este foarte important să le asigurăm confortul necesar, astfel încât să ne bucurăm de o imagine impecabilă. Hrănim și protejăm, aplicăm seruri simpatice de protecție și împotriva petelor pigmentare, din când în când ne răsfățăm cu un tratament profesionist de unghii SPA, peeling, masaj și desigur, culoare.

Pentru un ghid complet de îngrijire, facem împreună un tur aici și descoperim povestea celor mai frumoase mâini.

Comments are closed.