Îngrijire corporală

[comfortzone] Body Strategist

Pentru remodelare corporală și pentru lupta împotriva celulitei, [comfort zone] a creat seria de tratamente cu gama Body Strategist. Prin sinergia derivaților vegetali și marini, împreună cu tehnologiile inovataore, aspectul de “coajă de portocală” este minimalizat de la prima aplicare a produselor, ce acționează asupra țesutului adipos. Pielea devine tonifiată, mătăsoasă și uniformă, iar corpul se remodelează. Experții în îngrijire corporală Visage vor recomanda tratamentul cel mai potrivit pentru tine.

Aromatherapy Wrap este un tratament cosmetic intensiv, ce presupune împachetări și aplicarea de uleiuri esențiale, eficiente împotriva celulitei. Imediat după ședință vei avea o senzație de ușurare a corpului. Tratamentul nu conține iod și este recomandat în cazul celulitei edematoase. De asemenea, este eficient în tratarea picioarelor umflate și a retenției de apă. Nu este recomandat femeilor însărcinate.

Tratamentul cu nămol și apă termală de Bagni di Pisa are o acțiune de remodelare corporală intensivă. Amestecul de uleiuri esențiale și alge Fucus și Laminaria acționează pentru a elimina semnele celulitei, îmbunătățind aspectul fizic al corpului.

Este recomandat pentru toate tipurile de celulită. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează, și nici în cazul problemelor cu glanda tiroidală.

Tratamentul Thermogenic Attack, cu alge Fucus, este ideal pentru celulita rezistentă și țesutul adipos concentrat care îți afectează silueta și aspectul pielii. Vei reduce imperfecțiunile corpului și te vei simți mult mai ușoară.

Nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează, și nici în cazul problemelor cu glanda tiroidală.

Masca Algae Peel-off este un tratament cosmetic pentru corp, cu mască pe bază de alge. Îți va îmbunătăți tonusul pielii și aspectul fizic general al corpului. Alginații și algele Laminaria sunt ingredientele principale ce ajută la mineralizarea, hidratarea, remodelarea și tonifierea pielii.

Noi recomandăm acest tratament de 60 de minute pentru toate tipurile de celulită și pentru țesutul adipos concentrat. Nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează, și nici în cazul problemelor cu glanda tiroidală.

Tratamentu cu Masca de fermitate va îmbunătăți tonusul și elasticitatea pielii. Datorită acestei măști cu efecte antioxidante, bogată în ulei de tamanu și extract de nuci verzi, pielea este hidratată și devine mai fină și mătăsoasă.

Tratamentul durează 60 de minute și este recomandat pentru pielea uscată și lispită de nutrienți, dar și ca tratament ulterior expunerii la soare. Este potrivit pentru mămici și pentru femei însărcinate, însă doar după un consult medical.

RECOMANDĂRI

[comfortzone] Sacred Nature

Acesta presupune un ritual de relaxare și răsfăț cu o gamă de produse bio, certificate Ecocert, bogate în ulei de buriti și extract budelia.

[comfortzone] Active Pureness

Active Pureness de la este tratamentul de curățare a pielii în adâncime, redându-i vitalitatea și prospețimea.

[comfortzone] Skin Regimen

Skin Regimen are rolul de a combate factorii principale ce cauzează apariția semnelor de îmbătrânire.