Cosmetică

[comfort zone] Sacred Nature

Pentru o piele revitalizată și o hrănire intensă și naturală a tenului, [comfort zone] a creat tratamentul Sacred Nature. Acesta presupune un ritual de relaxare și răsfăț cu o gamă de produse bio, certificate Ecocert, bogate în ulei de buriti și extract budelia. Acestea au efect antioxidant și protejează bariera exterioară a pielii.

Recomandăm acest tratament bio pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată, care are nevoie de hrănire. Sacred Nature este ideal pentru îngrijirea facială, dar și pentru cea corporală. Gama de produse acoperă ambele tipuri de tratament, de la unt, cremă și ulei de corp, până la cremă de ochi, balsam de buze și mască, iar un expert în frumusețe de la Visage va alege ce ți se potrivește ție cel mai bine.

RECOMANDĂRI

[comfort zone] Body Strategist

Pentru remodelare corporală și pentru lupta împotriva celulitei, Comfort Zone a creat seria de tratamente cu gama Body Strategist.

[comfort zone] Active Pureness

Active Pureness este tratamentul de curățare a pielii în adâncime. Tratamentul îi va reda tenului tău vitalitatea și prospețimea.

[comfort zone] Hydramemory

Hydramemory este tratamentul de hidratare și răsfăț pentru tenul tău, sursa de vitalitate și prospețime a chipului.