Îngrijire corporală

[comfort zone] Aroma Soul

[comfort zone] Aroma Soul este o colecție de ritualuri de masaj, ce te vor purta într-o călătorie către patru lumi diferite: cultura exotică a Orientului, vibranta și calda diversitate a Mediteranei, lumea multicoloră a Indiei și universul antic al triburilor deșertice. Bucură-te de o complexă experiență senzorială, o călătorie a descoperirilor și a vitalității.

Aromasoul Arabian este un tratament ritualic cu ulei de jojoba și uleiuri esențiale de vetiver, scorțișoară, rășină aromatică de tapoșnic/ladanum, combinat cu masajul revitalizant inspirat din tradiția berberă. Este recomandat pentru toate tipurile de piele și îți va da o stare generală de bine.

Aromasoul Indian presupune un tratament relaxant cu ulei de jojoba și uleiuri esențiale de pathcouli, cardamon și rășină aromatică de elemi, combinate cu un masaj relaxant inspirat de principiile antice ale Ayurveda. Este ideal pentru toate tipurile de piele, pentru a genera o stare de relaxare.

Aromasoul Mediterranean îți va hrăni și relaxa corpul cu ulei de jojoba și uleiuri esențiale cu busuioc, portocală, bergamotă și anason, iar împreună cu masajul tonifiant, cald și vibrant, inspirat de cultura mediteraneană, îți vor induce o stare de bine în trup și în minte.

Aromasoul Oriental îți va desfăta simțurile cu ulei de jojoba și ulei esențial de ylang ylang, extract aromatic de mimoză, iasomie și vanilie, împreună cu un masaj calmant, inspirat de tui na, terapia antică chinezească.

Aromasoul ritual scrub este un tratament cosmetic de exfoliere, ce se caracterizează printr-o conexiune cu cele patru tradiții antice ale celor patru lumi Aromasoul. Pielea este reîntinerită, hrănită în profunzime și se va simți mult mai fină și mai luminoasă. Este ideal pentru toate tipurile de piele și se recomandă înainte și după expunerea solară.

Masajul parțial pentru spate și gât este un moment ideal de relaxare și revitalizare pentru cap, gât și spate. Durerile musculare sunt ameliorate și ciruclația sângelui este îmbunătățită. Acesta este un ritual unisex, recomandat pentru toate tipurile de piele.

Masajul cu piatră fierbinte este un tratament profund calmant, hrănitor, senzorial. Îți va induce o stare plăcută de relaxare, având în același timp rol antioxidant și fiind eficient în drenajul limfatic, datorită pietrei fierbinți de bazalt și uleiurilor terapeutice esențiale. Te va ajuta să eliberezi din tensiune, îndepărtează durerile musculare, accelerează metabolismul și relaxează țesuturile. Este un ritual unisex, potrivit pentru toate tipurile de piele și recomandat mai ales în condiții de climă rece.

Masajul cu sare de Himalaya are acțiune de purficare și revitalizare. Cu efect de remodelare, este un ritual ideal pentru ambele sexe și pentru toate tipurile de piele.

Masajul cu sunet tibetan este un ritual terapeutic, inspirat de Ku-Nye, o practică antică ce aparține tradiției medicale din Tibet, veche de 3900 de ani. Această tehnică sporește vitalitatea, eliberează tensiunea fizică și mentală, încurajează detoxifierea, calmează durerea și febra musculară, reduce anxietatea și insomnia. Atingerile delicate și precise ale esteticienei, împreună cu sunetele bolurilor tibetane îți vor induce o stare de zen în tot corpul tău.

RECOMANDĂRI

[comfortzone] New Life New Mum

Tratamentul se adresează în special mămicilor proaspete și femeilor însărcinate, care își doresc o piele mai elastică.

[comfortzone] Body Strategist

Pentru remodelare corporală și pentru lupta împotriva celulitei, [comfort zone] a creat seria de tratamente cu gama Body Strategist.

[comfortzone] Sacred Nature

Pentru o piele revitalizată și o hrănire intesă și naturală a tenului, [comfort zone] a creat tratamentul Sacred Nature.