Întreabă-ne despre înfrumusețare și reîntinerire

Nouă ne place pionieratul! Acesta este manifestul nostru. Și credem mult în inovația care ne ajută să evoluăm.

Visage înseamnă curaj și perfecționare permanentă. Visage înseamnă specialiști motivați pentru a livra endorfine și imagini impecabile. Visage este locul definit pentru frumusețe.

Astăzi povestim cu pasiunea despre strălucire și îți prezentăm în exclusivitate alternativa la medicina estetică. Dacă nu ai avut ocazia să încerci un tratament facial Guinot, acum poți descoperi ritualuri aproape magice.

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare: Cellular Energy Jeunesse care oferă regenerare vizibilă prin stimularea activității celulare și Cellular Energy Lift care are efect de lifting instant, acționând prin stimularea musculaturii faciale.

Nu lăsăm timpul să ne ia prin surprindere! Tratamentele Guinot Hydradermie Youth & Lift anulează semnele de îmbătrânire cu rezultate vizibile după fiecare sesiune de tratament.

La Visage, credem în redefinirea frumuseții naturale și în tactici non-invazive. Știm că odată cu vârsta, pierdem tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament Guinot vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul feței fiind astfel redefinit.

Cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy  înseamnă angrenajul perfect pentru un ten tânăr și strălucitor care are la bază ionizarea dinamică, prin furnizarea de energie celulelor pielii și stimularea regenerării absolute.

Guinot înseamnă tratamente patentate, cu un efect spectaculos de înfrumusetare și reîntinerire.

Tratamentul anti-aging revoluționar Hydraderm Cellular Energy poate fi descoperit în exclusivitate alături de specialiștii Visage.

Comments are closed.