Îngrijire corporală

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este o excelentă terapie de relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere. Acesta presupune plasarea unor roci încălzite pe zone specifice ale corpului. Căldura pietrelor are efect relaxant, detensionând mușchii și stimulând totodată circulația în organism.

Plasarea pe corp a pietrelor calde pentru vindecare, este o practică veche de mii de ani. Alături de tehnicile speciale de masaj în care pietrele sunt o extensie a mâinilor terapeutei, tratamentul ajută la răspândirea energiei prin tot corpul, eliberând stresul.

Pietrele sunt încâlzite în cuve speciale umplute cu apă încălzită la 52-54 de grade Celsius. După ce s-au încălzit, unele pietre sunt plasate pe zone specifice ale corpului, iar altele sunt folosite de către terapeutul tău pentru masaj.

Masajul cu pietre vulcanice are la bază principiul celor 7 chakre și al canalelor energetice prezente în corpul uman. Cele 7 chakre se regăsesc de-a lungul coloanei vertebrale și sunt punctul de întâlnire al canalelor de energie către diferite organe și funcții ale corpului.

Deoarece pietrele vulcanice au un conținut ridicat de fier și magneziu, ele pot acumula mai multă căldură. Fiind plasate pe centrele energetice ale corpului, pietrele vor transmite mai multă căldură acolo unde există un dezechilibru.

Căldura pietrelor va stimula circulația și metabolismul, favorizând procesul de detoxifiere și restabilind, în final, echilibrul organismului. De asemenea, pielea încălzită va absorbi mai bine uleiurile folosite în timpul masajului.

Acest tratament îți va da o stare de armonie profundă. Noi îl recomandăm pentru detoxifierea corpului, pentru ameliorarea durerilor și a spasmelor musculare și pentru îmbunătățirea metabolismului în întregul corp.

RECOMANDĂRI

Împachetare cu parafango

Alături de un moment de relaxare, tratamentul de împachetare cu parafango este un mod eficient de a scăpa de celulită, de kilogramele în plus, de a tonifia pielea și de a ameliora vergeturile.

Împachetare cu thalassalgo

Un tratament eficient pentru a scăpa de kilogramele și centimetrii în plus este împachetarea cu thalassalgo, un complex pe bază de alge marine micronizate, argilă și gel termic.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este una dintre cele mai eficiente metode de tratament neinvaziv. Un mare plus al acesteia îl reprezintă lipsa reacțiilor adverse.