Îngrijire corporală

Împachetare thalassalgo

Un tratament eficient pentru a scăpa de kilogramele și centimetrii în plus este împachetarea cu thalassalgo, un complex pe bază de alge marine micronizate, argilă și gel termic. Alături de efectele de slăbire, tratamentul acționează împotriva celulitei și a retenției de apă. Efectele sale se pot observa după 2-3 ședințe, iar o cură va avea rezultate uimitoare, deoarece procesul de ardere a grăsimilor continuă timp de aproximativ o lună după terminarea tratamentului.

Ședința începe cu exfolierea ce înepărtează celulele moarte și lasă pielea curată și pregătită pentru absorbția ingredientelor active din thalassalgo. Amestecul este preparat chiar în fața ta de către esteticiana ta, care apoi îl aplică pe zonele țintă. După împachetare, vei fi acoperită cu termocuverta și, timp de 30 de minute, vom lăsa amestecul să își facă efectul. După curățare, ți se va aplica un masaj cu o cremă anticelulitică.

După terminarea ședinței, ingredientele vor continua o vreme să acționeze asupra zonelor vizate. Treptat, în urma unui tratament intesiv, țesutul adipos este redus considerabil, fiind stimulat procesul de lipoliză, iar toxinele și apa în exces sunt eliminate chiar de la primele ședințe. Împachetarea cu thalassalgo este eficientă și în stimularea circulației sangvine.

Tratamentul este recomandat persoanelor cu probleme vasculare, cu piele sensibilă și celor ce vor să scape de kilogramele în plus.

RECOMANDĂRI

Împachetare cu parafango

Alături de un moment de relaxare, tratamentul de împachetare cu parafango este un mod eficient de a scăpa de celulită, de kilogramele în plus, de a tonifia pielea și de a ameliora vergeturile.

Împachetare cu ciocolată

Împachetarea cu ciocolată este un tratament delicios pentru corp și creier, fiind eficient ca tratament anticelulitic, de slăbire, de tonifiere și detoxifiere.

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este o excelentă terapie de relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere.