Îngrijire corporală

Împachetare cu ciocolată

Împachetarea cu ciocolată este un tratament delicios pentru corp și creier, fiind eficient ca tratament anticelulitic, de slăbire, de tonifiere și detoxifiere. Amestecul folosit are în compoziție ciocolată 100% naturală, ulei de cacao, ulei de migdale, siliciu, obromină și parafină.

Tratamentul are efect de slăbire, tonifiere și detoxifiere. Datorită ingredientelor din ciocolată, acesta are și proprietăți antioxidante. De asemenea, datorită conținutului de polifenoli și vitamina E, pielea este hidratată și catifelată. Ciocolata acționează la nivelul sistemului nervos, stimulând secreția de endorfină, ceea ce va induce o stare generală de bine.

Mai întâi, esteticiana ta va realiza o exfoliere pentru a îndepărta celulele moarte și a pregăti pielea pentru ingredientele active. Apoi, îți va aplica serul anticelulitic cu ciocolată. Amestecul este împachetat cu film osmotic și este pusă în funcțiune termocuverta.

După ce substanțele au avut timp să acționeze timp de 30 de minute, esteticiana va îndepărta amestecul și va aplica, după caz, crema anticelulitică cu ciocolată, gelul anticelulitic sau gelul de fermitate.

Tratamentul este în special recomandat persoanelor cu piele uscată. Cura ce trebuie urmată o vom recomanda în funcție de necesitățile corpului tău și de obiectivele tale.

RECOMANDĂRI

Împachetare cu parafango

Alături de un moment de relaxare, tratamentul de împachetare cu parafango este un mod eficient de a scăpa de celulită, de kilogramele în plus, de a tonifia pielea și de a ameliora vergeturile.

Împachetare thalassalgo

Un tratament eficient pentru a scăpa de kilogramele și centimetrii în plus este împachetarea cu thalassalgo.

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este o excelentă terapie de relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere.