Îngrijire corporală

Împachetare cu parafango

Alături de un moment de relaxare, tratamentul de împachetare cu parafango este un mod eficient de a scăpa de celulită, de kilogramele în plus, de a tonifia pielea și de a ameliora vergeturile. În plus, acesta are efect de detoxifiere și de hidratare, datorită proprietăților pe care le au ingredientele din parafango.

Compoziția este realizată din nămol marin, parafină, cafeină, săruri minerale și alfa hidroxi acizi. Tratamentul acționează împotriva celulitei fibroase și stimulează regenerarea celulară. Dacă sunt vizate zone specifice, împachetarea se face localizat.

Tratamentul acționează subcutanat, stimulând lipoliza și drenajul limfatic.

Pentru a pregăti pielea pentru tratament, esteticiana ta va realiza un peeling corporal pentru a îndepărta celulele moarte, iar apoi îți va aplica serul activ regulator. Urmează împachetarea cu parafango și introducerea în termocuvertă. Totul durează 30 de minute.

În funcție de necesitățile corpului tău, îți vom recomanda numărul de ședințe necesar pentru ca tu să îți atingi obiectivul.

RECOMANDĂRI

Împachetare cu thalassalgo

Un tratament eficient pentru a scăpa de kilogramele și centimetrii în plus este împachetarea cu thalassalgo, un complex pe bază de alge marine micronizate, argilă și gel termic.

Împachetare cu ciocolată

Împachetarea cu ciocolată este un tratament delicios pentru corp și creier, fiind eficient ca tratament anticelulitic, de slăbire, de tonifiere și detoxifiere.

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este o excelentă terapie de relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere.